Birthday Deal

Het leukste verjaardagsfeestje vier je bij Jumpsquare & Dreamland!

Ben je bijna jarig en wil je een feestje geven waar nog lang over nagepraat wordt? En wil jij graag cadeautjes krijgen waar je al lang naar uitkijkt? Geniet dan van de fantastische ‘Birthday Deal’ aangeboden door DreamLand Brugge en Jumpsquare Brugge!

Geef een Jump Party bij Jumpsquare en beleef samen met je vrienden en vriendinnen een onvergetelijke dag! Ga samen los op de Trampolines, daag elkaar uit met vette tricks en versla je vrienden in de Dodge Ball Area. Na afloop kunnen jullie nog lekker even chillen en snacken aan een speciaal voor jullie gereserveerde tafel. Met de ‘Birthday Deal’ trakteert Jumpsquare ieder kind op je feestje nog op een waterijsje of Slushy Jack’s.

Maak het je vrienden gemakkelijk en leg een verjaardagslijstje bij DreamLand. Zo weten je vrienden perfect waar ze jou mee kunnen plezieren. En jij krijgt nog eens 5% korting op de 10 duurste producten van je lijst (in de vorm van een voucher)!

Dit wordt de Party van het jaar! Zoveel fun om te beleven én coole geschenken!

Hoe werkt het?

STAP 1: RESERVEER JE FEESTJE

Selecteer de datum van je feestje, het arrangement dat je wil boeken en het aantal deelnemers. Ga naar het volgende scherm en voeg de add on ‘Birthday Deal’ toe aan je winkelmandje. Vervolgens vul je al jouw gegevens in en rond je de bestelling af.

Reserveer nu

STAP 2: GA MET JE JUMP PARTY RESERVATIE NAAR DREAMLAND BRUGGE EN STEL JE VERJAARDAGSLIJST SAMEN

Wil jij graag cadeautjes krijgen waar je al lang naar uitkijkt? Maak het je vrienden gemakkelijk en leg een verjaardagslijstje bij DreamLand. Zo weten je vrienden perfect waar ze jou mee kunnen plezieren. En jij krijgt nog eens 5% korting op de 10 duurste producten van je lijst (in de vorm van een voucher)!

STAP 3: STUUR AL JE GENODIGDEN EEN UITNODIGING MET CADEAUTIP

Nodig jouw vrienden en vriendinnen uit met een echte Jumpsquare kaart incl. Cadeautip! Download de uitnodiging via onderstaande button of kom naar het park en ontvang een stapeltje gratis uitnodigingen voor jouw Jump Party. Dat is alvast een leuk begin!

STAP 4: READY TO PARTY?

Het is zover, jouw feestje kan beginnen! Beleef samen met je  vrienden en vriendinnen een onvergetelijke dag! Ga samen los op de Trampolines, daag elkaar uit met vette tricks en versla je vrienden in de Dodge Ball Area. Na afloop kunnen jullie nog lekker even chillen en snacken aan een speciaal voor jullie gereserveerde tafel. Met de ‘Birthday Deal’ trakteert Jumpsquare ieder kind op je feestje nog op een waterijsje of Slushy Jack’s.

** actie enkel geldig in de vestiging in Brugge

Verbinding verbroken. Opnieuw proberen...