JumpScool

Be Fearless

Train to jump like Boaz & Dante

Adrenaline junk of Atleet? Push jij jezelf graag tot het uiterste? Heb jij lef én discipline? Dan is JumpScool echt iets voor jou! 

Tijdens een cursus JumpScool leer je van onze Jump Masters de vetste stunts & tricks. JumpScool is geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar. 

JUMPSCOOL FULL COURSE 

Volg je graag een uitgebreide cursus waarin je de kneepjes van het vak aangeleerd krijgt? Schrijf je dan in voor de ‘JumpScool Full Course’: een 10-lessenreeks waar we dieper ingaan op de techniek achter de Stunts en tricks. Je leert om de tricks, die precies bij jouw niveau en persoonlijke doelen passen, perfect uit te voeren. Starten doe je in level ‘Rule The Basics’. Geven onze ervaren Jump Masters groen licht, dan kan je doorschuiven naar het volgende level.

De één leert snel, de ander oefent graag iets langer, daarom is het dus niet zo dat je na 10 lessen automatisch een level doorschuift. Je kunt dus meerdere keren deelnemen aan een bepaald cursuslevel. Je stroomt door naar het volgende level indien je aan het einde van de cursus 80% van de tricks met een voldoende uitvoert. Je ontvangt dan ook een JUMPSCOOL diploma voor dat level.

Dit zijn de 3 Levels:

 1. Rule the Basics
 2. Challenge the Master
 3. Master in Movement

Per cursus ontvang je:

 • 10 lessen
 • Jumpsokken bij elke les
 • Een supergaaf JumpScool T-shirt
 • 30 minuten extra gratis jumpen bij elke jumpsessie*
 • Voortgangsboekje
 • JumpScool Membership pass
 • Een certificaat of diploma op het einde van de lessenreeks
 • Prijs: €120

De lessen starten telkens in september en januari. Voor exacte lesdata, klik hier.

INSCHRIJVEN

* Gedurende de JumpScool cursus ontvang je met de speciale code op jouw JumpScool member pass 30 minuten extra jumpen gratis bij de losse jumpsessies die je gedurende de cursus periode boekt. Zo betaal je dus bij een Jump sessie van 90 minuten slechts voor 60 minuten. Op die manier heb je nog meer tijd om jouw tricks ook buiten de lestijden de oefenen! Niet geldig tijdens de piekuren (14u-16u).

Verbinding verbroken. Opnieuw proberen...