JumpScool

Be Fearless

Train to jump like Boaz & Dante

Adrenalinejunk of Atleet? Push jij jezelf graag tot het uiterste? Heb jij lef én discipline? Dan is JumpScool echt iets voor jou! 

Tijdens een cursus van 8 lessen leer jij van onze Jump Masters de vetste stunts & tricks. Van salto's tot tsukahara's, ze komen allemaal voorbij tijdens JumpScool.

Je start de cursus met een kick-off sessie waarin jouw niveau bepaald wordt en we je bij de juiste groep indelen. Tijdens de daaropvolgende 8 lessen leer je tricks die bij jouw niveau passen van een van onze Jump Masters.

De laatste les is jouw ‘time to shine’ en laat je jouw toeschouwers (mama, papa, oma, opa, …) zien wat je allemaal geleerd hebt! Op het einde van deze sessie krijg je een certificaat of diploma* en een bling bling medaille!

JumpScool is geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar. 

*Een diploma ontvang je wanneer je aan het eind van de cursus alle tricks voldoende beheerst om op verder te bouwen in het volgend level. De één leert snel, de ander oefent graag iets langer. Daarom schuif je na 8 lessen niet automatisch een level door.

Dit zijn de 5 Levels:

Level 1 (L1): Rule the basics 
Level 2 (L2): The next step
Level 3 (L3): Push your limits
Level 4 (L4): Become a pro
Level 5 (L5): Master of movement

Per cursuspakket ontvang je:

  • Gratis niveaubepaling (= Kick-off sessie*)
  • 8 cursus lessen
  • 1 JumpScool T-shirt
  • Een bewijs van deelname (certificaat)
  • JumpScool diploma bij het behalen van een cursuslevel
  • 1 paar Jumpsokken
  • JumpScool pas met 30 minuten extra gratis jumpen bij elke jumpsessie van 90 en 120 minuten**
  • Jumpsquare Medaille

Prijzen

  • JumpScool Cursus pakket: €120

In de vakanties zijn er geen JumpScool lessen.

Aanmelden:

De volgende Jumpscool lessenreeks start in september. Schrijf je snel in, want VOL = VOL

Lessenreeks op woensdag: Reserveer hier

Lessenreeks op donderdag: Reserveer hier

Lessenreeks op vrijdag: Reserveer hier

Download hier de JumpScool kalender 2022–2023

JumpScool kalender 2022-2023

* De Kick-off sessie is handig voor deelnemers die al een basis hebben en niet zeker zijn in welk level ze best opstarten. Aan de hand van een 0-meting wordt je dan in het correcte level geplaatst. Deze Kick-off sessie vindt plaats 1 week voor de eerste les. Een Kick-off sessie is geen proefles. Je kan hier ook niet aan deelnemen zonder een Jumpscool lessenreeks te hebben geboekt.

** Gedurende de JumpScool cursus ontvang je met de speciale code op jouw JumpScool member pass 30 minuten extra jumpen gratis bij de losse jumpsessies 90 en 120 minuten die je gedurende de cursus periode boekt. Zo betaal je dus bij een jumpsessie van 90 minuten slechts voor 60 minuten. Op die manier heb je nog meer tijd om jouw tricks ook buiten de lestijden de oefenen! Enkel geldig tijdens de daluren (niet tussen 14u en 16u).

*** Om te zorgen voor een goede begeleiding tijdens de cursus vindt er fysiek contact plaats tussen Jump Master en deelnemer. Dit is om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen.

Verbinding verbroken. Opnieuw proberen...