JumpScool

Be Fearless

Train to jump like Boaz & Dante

Adrenaline junk of Atleet? Push jij jezelf graag tot het uiterste? Heb jij lef én discipline? Dan is JumpScool echt iets voor jou!

Full JumpScool Course:

Voorafgaand aan de cursus neem je deel aan een kick off les waarin jouw niveau bepaald wordt en we je bij de juiste groep indelen. Na deze lessen leer jij precies de Tricks die bij jouw niveau en persoonlijke doelen passen. De één leert snel, de ander oefent graag iets langer, daarom is het dus niet zo dat je automatisch een level doorschuift. Je kunt dus meerdere keren deelnemen aan een bepaald cursuslevel. Je stroomt door naar het volgende level indien je aan het einde van de cursus 80% van de Tricks met een voldoende uitvoert. Je ontvangt dan ook een JUMPSCOOL diploma voor dat Level.

Dit zijn de Levels:

  1. Rule the Basics
  2. Challenge the Master
  3. Master in Movement

Een JumpScool Cursus bestaat uit:

  • 1 Kick Off Les
  • 10 cursus lessen
  • 1 Bring a Friend les*
  • 1 Jumpscool T-Shirt
  • Jumpsokken bij elke les
  • 30 minuten extra gratis jumpen bij elke jump-sessie**

Try out course: Discover the Vibe

* Naast het volledige programma bieden we ook het kennismakingspakket 'Discover the Vibe' aan: 5 cursus lessen, Jumpsokken bij elke les, 30 minuten extra gratis Jumpen bij elke Jumpsessie.

Aanmelden:
Vul het onderstaande contactformulier in om je aan te melden voor JumpScool. Zodra wij jouw gegevens hebben ontvangen, krijg je van ons een inschrijvingsbevestiging.

Ik heb vaker aan een JumpScool cursus deelgenomen:
Het niveau waarin ik verwacht ingedeeld te worden:
Ik wil mij inschrijven voor:

 

* Een les ter afsluiting van de cursus. Hier mag je samen met één vriend of vriendin komen jumpen om te laten zien wat je allemaal geleerd hebt.

** Vanaf het moment dat jij het inschrijfgeld hebt voldaan ontvang je een persoonlijk JumpScool pasje. Hiermee ontvang je 30 minuten extra jumpen gratis bij elke 60 minuten Vrij jumpen sessie die je boekt. Op die manier heb je nog meer tijd om jouw tricks ook buiten de lestijden de oefenen!

Verbinding verbroken. Opnieuw proberen...