Nieuwe richtlijnen

VANAF 1 JULI 2020

NIEUWE RICHTLIJNEN VAN TOEPASSING VANAF 1/7/2020

Ontdek de aangepaste richtlijnen die we implementeren om jullie nog meer springplezier te bezorgen op elk moment van de dag.


1. Vrij Jumpen vanaf 2 jaar

Kleine jumpers vanaf 2 jaar kunnen nu ook tijdens het Vrij Jumpen terecht!  Ze kunnen naar hartenlust meespringen met grote broers, zussen, neefjes, nichtjes of vriendjes. Ja, je leest het goed. Er is geen leeftijdsbeperking van 7 jaar meer tijdens het Vrij Jumpen. Ook de kleine jumpers vanaf 2 jaar kunnen naar hartenlust komen jumpen tijdens de reguliere tijden. Alle leeftijden springen dus gewoon door elkaar.

De minimale leeftijd voor het betreden van de trampolines is 2 jaar. Voor kinderen t/m 5 jaar is begeleiding verplicht, de begeleider dient 18 jaar of ouder te zijn. Vanaf 6 jaar mogen kinderen alleen jumpen, zonder begeleider. Let op! Begeleiding is niet gratis, maar je kan als begeleider met het COMBO-ticket wel tegen een voordeeltarief meespringen. Neem een kijkje bij onze tarieven en ontdek ons COMBO-ticket, want samen springen is toch veel leuker!

Er is een tarief voor kinderen t/m 6 jaar en een tarief voor 7+ jarigen. Bij het inchecken zal er dan ook gevraagd worden naar een kids-Id. Heb je geen kids Id bij, dan vragen we je plaats te nemen aan de groeimeter. Bij een lengte van 125 cm wordt het tarief van 7+ jarigen aangerekend.

Tarieven Vrij Jumpen vanaf 7J

  • 60 min Vrij Jumpen vanaf 7J       € 13
  • 90 min Vrij Jumpen vanaf 7J       € 18
  • 120 min Vrij Jumpen vanaf 7J     € 23

Tarieven Vrij Jumpen t/m 6J

  • 60 min Vrij Jumpen t/m 6J       € 10
  • 90 min Vrij Jumpen t/m 6J       € 13,5
  • 120 min Vrij Jumpen t/m 6J     € 22

Sokken zijn inbegrepen in de prijs.

* 2 t/m 6 jarigen kunnen ook nog steeds terecht tijdens de MiniJump uren.


2. Jump Party vanaf 2 jaar

Niet alleen het Vrij Jumpen is vanaf 2 jaar, maar onze kleine Jumpers kunnen ook een Jump Party boeken. Hierdoor zijn er meer uren beschikbaar en kunnen ze hun feestje vieren in de namiddag. Disco Jump Party blijft voorbehouden voor 7+ jarigen.

* 2 t/m 6 jarigen kunnen ook nog steeds een MiniJump Party boeken.


3. Mini Jump ‘Exclusive’

Tijdens MiniJump kan je samen met je ouders of begeleiders (18+) op een superleuke én veilige manier leren springen, rollen en vallen zonder dat de grote jumpers jou in de weg staan.

MiniJump is exclusief voor 2 t/m 6 jarigen. Broers of zussen die ouder zijn dan 6 jaar kunnen niet mee-springen tijdens de MiniJump. Wil je toch graag met het hele gezin jumpen, dan kan dit tijdens het Vrij Jumpen. Voor kinderen t/m 5 jaar is begeleiding verplicht, de begeleider dient 18 jaar of ouder te zijn. Vanaf 6 jaar mogen kinderen alleen Jumpen. Let op! Begeleiding is niet gratis, maar je kan als begeleider met het COMBO-ticket wel tegen een voordeeltarief meespringen. Neem een kijkje bij onze tarieven en ontdek ons COMBO-ticket, want samen springen is toch veel leuker!


4. COMBO tickets, speciaal voor ouder en kind

Nieuw! Het COMBO-ticket is  voor papa’s, mama’s of begeleiders (18+) die samen met hun kleine jumper (2 t/m 6J) aan een voordelig tarief willen springen! Geldig voor MiniJump en Vrij Jumpen!

Voor kinderen t/m 5 jaar is begeleiding verplicht, de begeleider dient 18 jaar of ouder te zijn. Vanaf 6 jaar mogen kinderen alleen Jumpen. Let op! Begeleiding is niet gratis, maar je kan als begeleider met het COMBO-ticket wel tegen een voordeeltarief meespringen.

Het COMBO-Ticket omvat:

  • Toegang voor 1 kind tussen de 2 en 6 jaar
  • Toegang voor 1 ouder of begeleider (18+)
  • Jumpsokken voor ouder en kind

Tarieven COMBO-Ticket
60 min: €15
90 min: €18,50
120 min: €22

Verbinding verbroken. Opnieuw proberen...