Meld je nu aan!
JumpScool

Adrenaline Junk of Atleet? Push jij jezelf graag tot het uiterste? Tijdens een cursus JUMPSCOOL leer jij van onze Jump Masters de vetste Stunts & Tricks. Schrijf je vandaag nog in voor de volgende Jumpscool cursus.

Nieuw: Ultimate Sports & Fun

Ben je op zoek naar een wekelijkse naschoolse activiteit? Hou jij van sportieve spelletjes? Doe dan mee met Ultimate Sports & Fun! 

In een groepsles van 60 min. doe je onder begeleiding van een Jump Master mee aan allerlei leuke  sportactiviteiten in de Jump arena. Denk aan Dodgeball toernooien, estafettes en nog veel meer!'

Reserveer nu

Dé Party van het jaar!
Jump Party

Heb jij al eens een feest gegeven waar het hele jaar nog over nagepraat werd? Niet?! Dat gaat je niet meer gebeuren… Geef een Jump Party! Ga samen los op de Trampolines, daag elkaar uit met vette tricks en versla je vrienden in de Dodge Ball Area. Na afloop kunnen jullie nog lekker even chillen en snacken aan een speciaal voor jullie gereserveerde tafel. Dit wordt de Party van het jaar!

 

Je ontvangt nu tijdelijk een gratis Slushy upgrade bij alle feestjes!
Boek een Jump Party, voeg Slush toe als add on, en krijg een fancy ice cup (500 ml) in plaats van een small beker (300 ml). ⁠De ice cup kan je meenemen als souvenir.

Speciaal voor onze jongste fans!
Mini Jump

Voor alle jumpertjes van 2 t/m 5 jaar. Heb jij het al geprobeerd?! Tijdens de MiniJump is de héééle Jump Arena speciaal gereserveerd voor onze jongste fans!

Openingstijden

Jumpsquare Hasselt

De (meeste) Jumpsquare Trampolineparken zijn dagelijks geopend. Tijdens de openingstijden kun je Vrij Jumpen in de Jump Arena en alle Attracties uitproberen! Gedurende de openingstijden worden er ook Lessen en Activiteiten aangeboden. Op die momenten zijn bepaalde Zones van de Jump Arena niet toegankelijk voor Vrij Jumpen. Hieronder vind je een totaaloverzicht van alle tijden.

Alle openingstijden

bezig met openingstijden ophalen...
Verbinding verbroken. Opnieuw proberen...