VOORZORGSMAATREGELEN CORONAVIRUS (COVID-19)

Laatste update: 28 maart 2020 [9:00 uur]. 

Naar aanleiding van de maatregelen die door de regering genomen zijn, zullen al onze Belgische parken vanaf zaterdag 14/3/2020 gesloten zijn. Bijgevolg zijn alle gebruikelijke activiteiten zoals: Vrij jumpen, MiniJump, JumpParty’s (kinderfeestjes), maar ook de JumpFitness en JumpScool geannuleerd worden.

Alle klanten die reeds een reservatie hebben gemaakt zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden en er zal gekeken worden voor een passende oplossing. De Jumpsessie, JumpParty en of les zal in dat geval voor je verzet worden om op een later moment opnieuw in te plannen.

Wij nemen met iedereen persoonlijk contact op in functie van de reservatie-datum. Eerst worden de inschrijvingen van deze week behandeld, daarna volgende week, etc.

Mogen wij jullie vragen om niet zelf contact op te nemen, maar ons de kans te geven om jullie persoonlijk te contacteren. Het zal ons helpen om sneller voor iedereen een passende oplossing te vinden.

We blijven de situatie dag per dag evalueren en vinden het belangrijk het advies van de overheid te volgen. De parken gaan opnieuw open wanneer het advies van de overheid dit toelaat.

We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en u snel weer te mogen verwelkomen in ons park.

 


FAQ

 • Wanneer gaan jullie weer open?
  Dat is afhankelijk van de maatregelen die de overheid neemt. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie. Zodra we weten wanneer onze parken weer open kunnen, zullen we dat communiceren en kan er weer gereserveerd worden.

 • Ik heb al een jumpsessie geboekt, maar jullie zijn gesloten. Wat nu?
  Wij zullen er samen met u ons best voor doen om alle reeds gedane reserveringen voor uw jumpsessie opnieuw in te plannen, zodra er duidelijkheid is over de datum waarop de parken weer open kunnen gaan. Op het moment dat daar meer duidelijkheid over is, nemen wij per email of per telefoon contact met u op, zodat we de nieuwe reservering in overleg met u opnieuw kunnen inplannen. Op dit moment hoeft u dus zelf geen contact met ons op te nemen voor het verplaatsen van uw reservering.

 • Krijg ik mijn geld terug voor een reservering die plaatsvindt gedurende de ‘opgelegde sluiting’?
  Zodra we zeker weten wanneer we weer open gaan, zullen we voor alle reeds gereserveerde Jumpsessies, JumpParty’s, alsook JumpScool en JumpFitness lessen in overleg met u nieuwe reserveringen inplannen. Wij kunnen helaas geen geld teruggeven voor reserveringen die reeds gemaakt zijn.  

 • Ik heb een JumpParty (kinderfeestje) geboekt die plaatsvindt tijdens de ‘opgelegde sluiting’. Kan deze (kosteloos) geannuleerd worden?
  Wij zullen er samen met u ons best voor doen om alle reeds gedane reserveringen voor feestjes en arrangementen opnieuw in te plannen, zodra er duidelijkheid is over de datum waarop de parken weer open kunnen gaan. Op het moment dat daar meer duidelijkheid over is, nemen wij per email of per telefoon contact met u op, zodat we de nieuwe reservering in overleg met u opnieuw kunnen inplannen.

 • Ik heb een boeking voor een Jumpsessie of JumpParty (kinderfeestje) staan die in de maand mei/juni zal plaatsvinden. Wanneer is het bekend of dit door kan gaan?
  Dat is op dit moment moeilijk om te zeggen, aangezien wij afhankelijk zijn van de maatregelen die door de overheid genomen worden. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie. Zodra we weten wanneer onze parken weer open kunnen en er terug Jumpsessies en JumpParty’s  kunnen plaatsvinden, zal dat op deze pagina gecommuniceerd worden.

 • Wanneer worden de overgebleven JumpScool lessen ingehaald?
  De lessen van de lopende cursus JUMPSCOOL zullen opnieuw ingepland worden zodra wij met zekerheid weten wanneer we weer open kunnen. De planning van die lessen zal via onze website en per email aan de cursisten gecommuniceerd worden.

 • Gaat de nieuwe JumpScool reeks door?
  Helaas zal de JUMPSCOOL ‘Discover the Vibe’ die zou starten op 24 april 2020 niet kunnen doorgaan. De nieuwe reeksen JumpScool staan gepland voor na de zomer*

  *onder voorbehoud dat de overheid ons tegen die tijd de toestemming heeft gegeven om onze parken terug te openen.

Verbinding verbroken. Opnieuw proberen...