Corona protocol

We're closed!

Wij moeten helaas tijdelijk sluiten

Naar aanleiding van de aanvullende overheidsmaatregelen ter bestrijding van het coronavirus, worden alle trampolineparken in België opnieuw gesloten.

Relevante updates zullen wij via deze pagina met u delen. Mocht de informatie op deze pagina uw vraag niet beantwoorden, dan verzoeken wij u om per e-mail contact op te nemen met de betreffende vestiging. Wegens het grote aantal vragen, kan het even duren alvorens uw mail beantwoord wordt. Wij zijn momenteel telefonisch niet bereikbaar, wij hopen op uw begrip.

Wij zullen dan ook ons best doen om alle reeds gedane reserveringen zo snel mogelijk om te zetten in een tegoedbon. Het tegoed op deze bon kan aangewend worden voor alle sportieve producten in ons gamma. Dus zowel het Vrij Jumpen, de lessen zoals Jumpscool en JumpFitness, als de arrangementen zoals Jump Party’s, Jump ’n Drink, etc. De tegoedbonnen kunnen niet gebruikt worden in het horeca gedeelte. Ook voor de JUMPSCOOL cursus geldt dat de resterende lessen zullen omgezet worden in een tegoedbon. De tegoedbon is onbeperkt geldig.

Op dit moment hoeven jullie dus zelf geen contact met ons op te nemen. Wij stellen alles in het werk om jullie zo spoedig mogelijk te contacteren, informeren en compenseren. Alvast bedankt voor het nodige geduld uit te oefenen.

We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en u snel weer te mogen verwelkomen in ons park.

Team Jumpsquare

FAQ

 • Wanneer gaan jullie weer open?
  Dat is afhankelijk van de maatregelen die de overheid neemt. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie. Zodra we weten wanneer onze parken weer open kunnen, zullen we dat communiceren en kan er weer gereserveerd worden.

 • Ik heb al een jumpsessie geboekt, maar jullie zijn gesloten. Wat nu?
  Wij zullen uw reservatie omzetten in een tegoedbon, zodoende u deze kan gebruiken zodra wij terug opengaan. Het tegoed op deze bon kan aangewend worden voor alle sportieve producten in ons gamma. Dus zowel het Vrij Jumpen, de lessen zoals Jumpscool en JumpFitness, als de arrangementen zoals Jump Party’s, Jump ’n Drink, etc. De tegoedbon is onbeperkt geldig.

 • Krijg ik mijn geld terug voor een reservering die in de periode van de sluiting plaatsvindt?
  Wij kunnen helaas geen geld teruggeven voor reserveringen die reeds gemaakt zijn. Wij zullen alle reeds gereserveerde Jumpsessies, JumpParty’s of andere arrangementen, cursussen en lessen omzetten in een tegoedbon. Het tegoed op deze bon kan aangewend worden voor alle sportieve producten in ons gamma. Dus zowel het Vrij Jumpen, de lessen zoals Jumpscool en JumpFitness, als de arrangementen zoals Jump Party’s, Jump ’n Drink, etc. De tegoedbon is onbeperkt geldig.

 • Ik heb een feestje geboekt, kan deze (kosteloos) geannuleerd worden?
  Wij zullen alle reeds gereserveerde JumpParty’s of andere arrangementen omzetten in een tegoedbon.  Het tegoed op deze bon kan aangewend worden voor alle sportieve producten in ons gamma. Dus zowel het Vrij Jumpen, de lessen zoals Jumpscool en JumpFitness, als de arrangementen zoals Jump Party’s, Jump ’n Drink, etc. De tegoedbon is onbeperkt geldig.

 • Ik heb een JumpFitness les gereserveerd, maar kan nu niet komen door de sluiting. Wordt dit gecompenseerd?
  Ja, voor gereserveerde JumpFitness lessen die niet kunnen doorgaan, ontvangt u een tegoedbon. Het tegoed op deze bon kan aangewend worden voor alle sportieve producten in ons gamma. Dus zowel het Vrij Jumpen, de lessen zoals Jumpscool en JumpFitness, als de arrangementen zoals Jump Party’s, Jump ’n Drink, etc. De tegoedbon is onbeperkt geldig.

 • Wanneer worden de overgebleven JumpScool lessen ingehaald?
  De lessen van de lopende cursus JUMPSCOOL zullen niet ingehaald worden. De resterende lessen worden omgezet in een tegoedbon. Het tegoed op deze bonn kan aangewend worden voor alle sportieve producten in ons gamma. Dus zowel het Vrij Jumpen, de lessen zoals Jumpscool en JumpFitness, als de arrangementen zoals Jump Party’s, Jump ’n Drink, etc. De tegoedbon is onbeperkt geldig.

 • Gaat de nieuwe JumpScool reeks van vrijdag 13 november nog door?
  De 5-lessenreeks ‘Discover the Vibe’ die op vrijdag 13 november zou starten, kan helaas niet opstarten. Gezien wij geen zekerheid hebben wanneer de nieuwe lessen opnieuw kunnen aanvangen, zullen de reeds gemaakte reservaties omgezet worden in een tegoedbon. Het tegoed op deze bon kan aangewend worden voor alle sportieve producten in ons gamma. Dus zowel het Vrij Jumpen, de lessen zoals Jumpscool en JumpFitness, als de arrangementen zoals Jump Party’s, Jump ’n Drink, etc. De tegoedbon is onbeperkt geldig.

 • Wanneer start de nieuwe JumpScool reeks?
  De volgende JUMPSCOOL cursus lessenreeks staat gepland voor januari 2021. Zodra wij met zekerheid weten wanneer we weer open kunnen, zullen we de data communiceren en het reservatiesysteem terug openzetten.
Verbinding verbroken. Opnieuw proberen...