Jumpsquare Cadeaubon

Bestel nu een cadeaubon 90 minuten en ontvang 60 minuten extra jumpen helemaal gratis!

We zijn momenteel nog gesloten, maar kunnen niet wachten tot we iedereen weer mogen verwelkomen in ons park!* Ken jij ook iemand die niet kan wachten op onze heropening? Verras diegene dan nu met een digitale cadeaubon.** Hiermee maak je iemand blij én steun je ons als bedrijf :)

We hebben zelfs nog een leuk extraatje voor je: bestel nu een cadeaubon 90 minuten en ontvang 60 minuten extra jumpen helemaal gratis! Dit extraatje kun je lekker zelf houden óf ook cadeau geven aan de ontvanger van de cadeaubon, it’s up to you!

Klik hier en bestel een cadeaubon 90 minuten (incl. 60 minuten gratis jumpen)


Hoe werkt het?

 • Klik hier om een cadeaubon 90 minuten te bestellen.
 • Doorloop het bestelproces, vul de gegevens van de ontvanger van de cadeaubon in en rond je bestelling af.
 • Tip: Maak jouw cadeau extra bijzonder en voeg een persoonlijke videoboodschap toe! Hoe je dat doet, lees je onderaan deze pagina.
 • Na het afronden van de bestelling wordt de cadeaubon verstuurd naar de ontvanger.
 • Jij ontvangt een bevestigingsmail van de bestelling mét daarin een persoonlijke kortingscode waarmee je gratis 60 minuten extra kunt jumpen. Je mag deze code zelf houden en gebruiken óf je geeft deze als extraatje cadeau aan de ontvanger van de cadeaubon.
 • Met deze persoonlijke kortingscode zijn de eerste 60 minuten jumpen gratis bij een boeking van een jumpsessie 90 minuten, je betaalt dus nog maar voor 30 minuten. De code is te verzilveren, zodra we weer geopend zijn.


Spreek een videoboodschap in!

Wil jij jouw cadeaubon extra persoonlijk maken? Spreek dan een persoonlijke videoboodschap in en maak je cadeaubon helemaal compleet! 

 1. Bestel een cadeaubon via de bovenste link.
 2. Vul je gegevens in en klik op 'Details cadeaukaart'.
 3. Vul hier de naam en het e-mailadres van de ontvanger in.
 4. Kies vervolgens voor een geschreven bericht of een videoboodschap.
 5. Kies een verzenddatum en bestellen maar.


Actievoorwaarden

 • Enkel geldig op cadeaubonnen aangeschaft tijdens de sluiting van het park wegens de Coronacrisis.
 • In de bevestigingsmail ontvang je een unieke kortingscode waarmee jij óf de ontvanger van de cadeaubon 60 minuten gratis kan jumpen.
 • Deze kortingscode voor 60 minuten gratis is enkel te verzilveren in combinatie met een boeking van een jumpsessie van 90 minuten.
 • Deze kortingscode is te verzilveren vanaf heropening en geldig tot 1 maand na de heropening.

 

* De digitale cadeaubon is momenteel helaas nog niet in alle vestigingen verkrijgbaar. Het bestellen van een digitale cadeaubon is daarom momenteel enkel mogelijk voor de vestigingen in: Brugge en Kortrijk.

** Op dit moment worden er alleen digitale cadeaubonnen verkocht. Deze kun je met een persoonlijke boodschap digitaal naar de ontvanger sturen.

Verbinding verbroken. Opnieuw proberen...