JUMP 'N DRINK

BE TOGETHER

De origineelste en actiefste invulling van een familiefeest, bedrijfsuitje, verjaardagfeest, vrijgezellenfeest of teambuildingsuitje.

Boek arrangement

Trampolinespringen alleen voor kinderen? No way! Bij Jumpsquare zijn ook volwassenen van harte welkom. Wanneer je op zoek bent naar een leuk, origineel en actief uitje met je vriendengroep, collega’s of familie, denk dan ook eens aan de Jump 'n Drink. Door de ruime openingstijden van onze parken, is dit arrangement vooral geschikt voor volwassenen die in de avonduren ook eens een sprongetje willen wagen. Lekker springen op de Trampolines, een onderlinge competitie in de Ninja Course of lekker gek doen bij de Jump Tower en de BigAirBag®? Leef je uit! Onze Jump Masters zijn er uiteraard om toezicht te houden.

Arrangement op maat
Sluiten onze standaard arrangementen niet aan op jouw wensen? Neem dan contact op met de vestiging bij jou in de buurt zodat we jouw wensen kunnen bespreken en je een voorstel op maat kunnen bieden. Zo kan de Jump Arena bijvoorbeeld ook volledig afgehuurd worden voor een teambuilding, bedrijfsuitje of zelfs personeelsfeest, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals vrijgezellenfeestje, een familiedag of andere originele teamactiviteiten. We denken graag met je mee!

60 min.16.00 p.p.
90 min.20.00 p.p.
120 min.24.00 p.p.

Jump 'n Drink

Jump 'n Drink

Te boeken vanaf 6 personen.

  • Gereserveerde tafel*
  • Jumpsquare Jumpsokken
  • 1 frisdrank naar keuze** of 1 glas pilsbier van het vat***
  • Borrelhapjes (4 stuks p.p.)

*Tot 1 uur na je Jumpsessie. Arrangementen moeten ten laatste 48u op voorhand geboekt worden, om een gereserveerde tafel te kunnen garanderen.

**Exclusief energy-, sport- en alcoholische dranken op fles.

***vanaf 16 jaar

Verbinding verbroken. Opnieuw proberen...