Attracties

Een trampolinepark is veel meer dan een paar trampolines naast elkaar. Vermaak je met een groot variatie aan verschillende soorten attracties die gegarandeerd staan voor uren jumpplezier! Zo weet je zeker dat jouw bezoek aan Jumpsquare een onvergetelijk uitje wordt We hebben bij elk Jumpsquare park een unieke combinatie van al onze attracties. Zo biedt elke locatie een andere ervaring! 

Valo Jump

Een Jump attractie voor spelfanaten, gamers, sporters en mensen die gewoon plezier willen hebben. Met onze Valo Jump neem je fysiek deel aan een computerspel en krijg je dus tegelijkertijd een échte work-out. Wil jij de rol van Mario, King Kong of een ander karakter uit bekende computerspellen spelen? Het kan! Let the game begin!

Twister

Weet jij uit de armen van de Twister te blijven? Buk onder de hoge armen en spring dan weer snel over de lage armen. En belangrijker nog.. houd jij het langer vol dan je vrienden? Jullie krijgen er in elk geval gegarandeerd de slappe lach voor terug!

Dodgeball

Het spel Dodge Ball wordt ook wel Ultimate Dodge Ball genoemd als je het op Trampolines speelt. Je springt veel hoger dan bij het reguliere Trefbal. Maak twee teams, kies een zijde van de Dodge Ball Arena en scoor punten door je tegenstanders te raken met de speciale, zachte ballen. Ervaar hoe vet deze balsport is als je op Trampolines speelt: spring hoger, gooi verder, duik weg en ontwijk de ballen van je tegenstander. Wie scoort de meeste punten? Have fun!

Ninja Course

De favoriete attractie van onze Freerunners. Alleen met de juiste snelheid, coördinatie, kracht en behendigheid haal jij de overkant van dit spannende hindernisparcours. Klim en klauter over de vreemdste obstakels, duik op tijd weg en bewaar voortdurend je evenwicht. Ga je toch onderuit of stap je mis? Geen zorgen, de Foam Pit, de BigAirBag® of matten garanderen je ook hier een zachte landing. Maar dan snel opstaan en weer doorgaan, want een echte Ninja toont doorzettingsvermogen!

Waterfall Trampoline

Spring hoger en vlieg verder vanaf de Waterfall Trampoline. Deze Trampoline is speciaal ontworpen om je gemakkelijk richting de Foam Pit of de BigAirBag® te leiden, door zijn rond aflopende zijde word je automatisch de juiste richting op geveerd.

High Performance MaxAir Trampoline

Door de speciale vering van deze High Performance MaxAir Trampolines Jump je nog hoger dan op de reguliere Trampolines! Hier maak je nog gemakkelijker Salto’s en Backflips. Durf jij het aan?

SlamDunk

Hoezo kom jij niet hoog genoeg om te scoren? Met een Trampoline onder een Basketbalnet springt iedereen net zo hoog als Michael Jordan en wordt scoren een fluitje van een cent. Je staat versteld hoe vet deze sport is als je zelf zo hoog kunt springen! Take it to the next level en maak zelfs een salto voordat jij een Dunk maakt! De speciale Basketballen liggen uiteraard voor je klaar.

Battle Beam

Balans en strijdkracht komen samen op de Battle Beam. Loop elkaar tegemoet over de smalle balk en probeer elkaar met de speciale Battle Sticks van de evenwichtsbalk af te slaan. Gelukkig doet het geen pijn want de Battle Sticks zijn zacht en je landt in een Foam Pit of op een BigAirBag®. Go get them!

Jump Tower

Weet jij al hoe het voelt als je van een 2 meter hoge toren springt? Sta jij de eerste keer ook met knikkende knieën bovenaan de toren? Geen zorgen, waag het erop! En zodra je de zachte landing op de gigantisch grote BigAirBag® ervaren hebt, ben je alweer op weg naar boven voor een nieuwe sprong! Pas op: het gevoel van deze Free Fall is verslavend...

Trapeze

Waan je een acrobaat of atleet, waag de sprong, laat op tijd los, vlieg op grote hoogte door de lucht en land weer veilig in de Foampit of op de BigAirBag®

Ben je enthousiast geworden van het zien van alle attracties? Klik bij 'Kies jouw park' een park bij jou in de buurt om te kijken welke attracties je daar kan vinden!

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...