Over Jumpsquare

Jumpsquare is actief in Nederland en België als exploitant van indoor trampolineparken. Al sinds de opening van ons eerste park in Nieuwegein (NL) heeft Jumpsquare altijd een toonaangevende rol vervuld binnen de sector gelet de keuze voor grootschalige en kwalitatief hoogwaardige trampolineparken. Sinds 2019 is Jumpsquare onderdeel van de Jumpsquare Group waartoe sinds 2019 ook alle Jump XL parken behoren.

Jumpsquare Group is met ruim 30 indoor trampolineparken de grootste én snelst groeiende Europese keten van indoor trampolineparken. Je vindt onze parken onder de formules Jumpsquare en Jump XL in maar liefst vier Europese landen te weten: Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. De parken worden deels in eigen beheer geëxploiteerd en deels via franchise partners.

Jumpen is leuk, gezond en toegankelijk voor iedereen. Een dagje weg met de kinderen, een originele activiteit met vrienden of vriendinnen, een zondagactiviteit met de familie of het gezin, een originele date, een uitje met collega’s, jumpen heeft het allemaal! De mogelijkheden zijn voor elk niveau en elke leeftijd eindeloos. Elke Jumpsquare vestiging is uniek en heeft een eigen mix aan attracties. Daarom vind je niet elke attractie terug in elke vestiging.

Naast een geweldig dagje uit is veiligheid ook heel belangrijk. Met onze jarenlange ervaring weten we waar we op moeten letten en hoe we jouw veiligheid kunnen garanderen. Wil je meer over onze manier van werken betreft veiligheid? Klik dan op de onderstaande button:

Lees meer over veiligheid

Jumpen bij Jumpsquare gaat verder dan het springen op een veld van trampolines. Bij Jumpsquare zijn wij altijd bezig met het verzinnen en verbeteren van jouw jumpervaring. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de attracties. In het begin bestonden trampolineparken voornamelijk uit een aantal standaard trampolines, dit is echter niet het geval bij Jumpsquare. We hebben een grote variatie aan attracties zoals de Jump Tower, de Dodge Ball Area en onze uitdagende Ninja Course

Zo hebben wij in veel parken de interactieve VALO-jump waar je fysiek dele neemt aan een computerspel. Ook hebben wij in Nijmegen en Rijswijk het Inflatable Airpark. Hierin vind je o.a. een Obstacle Parcours, Twister, Battle Beam en Freerun Area. Fysieke uitdaging en heel veel plezier verzekerd!

Wil je weten welke attracties we nog meer hebben? Klik dan snel op de onderstaande button:

Bekijk onze attracties

Voor onze bestaande en nieuw te openen parken zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Wil jij onderdeel zijn van een leuk, jong en actief team waarin je jezelf kan ontwikkelen? En ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan? Klik dan snel op de onderstaande buttons en solliciteer:

Bekijk onze vacatures

Sinds zomer 2019 is de Jumpsquare Group een samenwerking met de KNGU (Dutch Gymnastics) aangegaan. Het doel van deze samenwerking is het versterken van de positionering van de Trampolinesport. Door de krachten te bundelen willen we een zo breed mogelijk publiek bereiken, van atleet tot freerunner.

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...