Jumpsquare Oostende
Hangtime wordt Jumpsquare Oostende

Klik snel verder om jouw ticket te boeken.

Dé Party van het jaar!
Jump Party

Heb jij al eens een feest gegeven waar het hele jaar nog over nagepraat werd? Niet?! Dat gaat je niet meer gebeuren… Geef een Jump Party! Ga samen los op de Trampolines, daag elkaar uit met vette tricks en versla je vrienden in de Dodge Ball Area. Na afloop kunnen jullie nog lekker even chillen en snacken aan een speciaal voor jullie gereserveerde tafel. Dit wordt de Party van het jaar!

Sunday = Family Fun Day
Family Jump

Met het hele gezin jumpen is nog leuker! Daarom hebben we bij Jumpsquare nu de Family Jump Special voor jou en je gezin. Kom op zondag met jouw gezin éxtra voordelig jumpen met de Family Jump Special.

Speciaal voor onze jongste fans!
Mini Jump

Voor alle jumpertjes van 2 t/m 5 jaar. Heb jij het al geprobeerd?! Tijdens de MiniJump is de héééle Jump Arena speciaal gereserveerd voor onze jongste fans!

/be/oostende/

Openingstijden

De (meeste) Jumpsquare Trampolineparken zijn dagelijks geopend. Tijdens de openingstijden kun je Vrij Jumpen in de Jump Arena en alle Attracties uitproberen! Gedurende de openingstijden worden er ook Lessen en Activiteiten aangeboden. Op die momenten zijn bepaalde Zones van de Jump Arena niet toegankelijk voor Vrij Jumpen. Hieronder vind je een totaaloverzicht van alle tijden.

Alle openingstijden

bezig met openingstijden ophalen...
Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...