Een hele zomer lang Jump Fun!
Summer Deals

Maak de zomervakantie nog leuker met de Summer Deals van Jumpsquare! Met onze speciale Summer Deals kun je samen met je vrienden genieten van een zomer vol springen, stuiteren en plezier. Boek snel jouw deal voor de ultieme zomerervaring!

Dé Party van het jaar!
Jump Party

Heb jij al eens een feest gegeven waar het hele jaar nog over nagepraat werd? Niet?! Dat gaat je niet meer gebeuren… Geef een Jump Party! Ga samen los op de Trampolines, daag elkaar uit met vette tricks en versla je vrienden in de Dodge Ball Area. Na afloop kunnen jullie nog lekker even chillen en snacken aan een speciaal voor jullie gereserveerde tafel. Dit wordt de Party van het jaar!

Jumpsquare Oostende
Hangtime wordt Jumpsquare Oostende

Klik snel verder om jouw ticket te boeken.

/be/oostende/

Openingstijden

De (meeste) Jumpsquare Trampolineparken zijn dagelijks geopend. Tijdens de openingstijden kun je Vrij Jumpen in de Jump Arena en alle Attracties uitproberen! Gedurende de openingstijden worden er ook Lessen en Activiteiten aangeboden. Op die momenten zijn bepaalde Zones van de Jump Arena niet toegankelijk voor Vrij Jumpen. Hieronder vind je een totaaloverzicht van alle tijden.

Alle openingstijden

bezig met openingstijden ophalen...
Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...