FAQ

Jouw antwoorden

Jumpen is feitelijk het springen op Trampolines. Jumpsquare brengt Jumpen echter naar een hoger niveau. Zo vind je in onze parken niet alleen een groot aantal aaneengesloten Trampolines, maar ook jump-gerelateerde attracties zoals een Jump Tower, een Dodge Ball Area en een Ninja Course. Verder zijn er Trampolines in allerlei soorten en maten, zoals een lange Tumbling Lane of een rond aflopende Waterfall Trampoline. De mogelijkheden zijn voor elk niveau en elke leeftijd eindeloos. Elke Jumpsquare vestiging is uniek en heeft een eigen mix aan Attracties, daarom vind je niet elke Attractie terug in elke vestiging.

Ja. Het dragen van Jumpsokken is verplicht voor iedereen die de Jump Arena betreedt, dus ook als je niet actief gaat Jumpen. De redenen hiervoor zijn veiligheid en hygiëne. Je ontvangt een paar Jumpsokken bij elke Jumpsessie, les of arrangement.

Een bril dragen is toegestaan. De kans bestaat echter dat de bril beschadigd geraakt of zoek raakt tijdens het Jumpen. Let daarom bij het dragen van een bril extra goed op het beschermen van jouw eigendom.

Jumpen is geschikt voor iedereen! Er zijn geen speciale kwaliteiten voor nodig. Tijdens de algemene openingstijden zijn de Jump Arena's open voor iedereen, ongeacht het niveau. Voor geoefende jumpers, bijvoorbeeld Turners of Freerunners, is het misschien slimmer om tijdens rustige (avond)uren te komen.

Het springen op de trampolines is geschikt tot een persoonlijk gewicht van maximaal 120 kg.

Het is niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen. Maar in onze horeca vind je een uitgebreid aanbod.

Ja, in de Jumpsquare parken is een Wifi netwerk voor onze gasten aanwezig.

Nee, voor de veiligheid van moeder en kind is het niet toegestaan om te springen als je zwanger bent.

Bij reguliere Jumpsessies is het verstandig om minstens 15 minuten voordat je Jumpsessie begint aanwezig te zijn. Je krijgt namelijk eerst nog uitleg en veiligheidsinstructies. Komen jullie met een hele groep voor bijvoorbeeld een Kinderfeestje (Jump Party)? Dan adviseren we je om 30 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Ja, om de veiligheid te kunnen waarborgen, werken we met een maximaal aantal toegestane jumpers per uur. Aangezien de grootte van de Jump Arena’s verschillend zijn, wisselt ook het maximaal aantal personen dat tegelijkertijd kan springen per locatie. Op het moment dat de maximale capaciteit van het Jumpsquare park van jouw keuze bereikt is, kunnen er voor dat tijdstip geen tickets meer gekocht worden. Dit wordt vanzelf zichtbaar tijdens het reserveringsproces.

Jumpen is voor (bijna) alle leeftijden! De intensiteit van het Jumpen hangt natuurlijk af van iemands leeftijd en conditie. De minimale leeftijd voor het betreden van de trampolines is 2 jaar.

Voor de allerkleinsten (van 2 t/m 5 jaar) hebben we de speciale MiniJump uren, waar kleine jumpers zich onder begeleiding kunnen uitleven op de zachte trampolinevelden. Tijdens het Vrij Jumpen springen alle leeftijden door elkaar. Begeleiding is verplicht voor kids t/m 5 jaar.

Er is geen maximale leeftijd. Zolang iemand een goede conditie en geen lichamelijke ongemakken heeft die het Jumpen hinderen is hij/zij van harte welkom. Wel is het zo dat de MiniJump voorbehouden is voor onze allerkleinste Jumpertjes van 2 t/m 5 jaar.

De MiniJump uren zijn voorbehouden voor onze allerkleinste Jumpertjes van 2 t/m 5 jaar. Broers of zussen die ouder zijn dan 5 jaar kunnen niet mee-springen tijdens de MiniJump. Wil je toch graag met het hele gezin jumpen, dan kan dit tijdens het Vrij Jumpen.

Ja, dat kan op basis van beschikbaarheid. Je kunt daarvoor het contactformulier invullen via onze website.

Jazeker, we bieden het cursuspakket van JumpScool aan en hebben daarnaast ook JumpFitness lessen. Beide zijn te volgen vanaf de leeftijd van 7 jaar. Tijdens de Jumpscool cursus leer jij de gaafste Tricks onder leiding van onze Jump Masters. Met JumpFitness volg je Fitnesslessen op de Trampolines. Deze work-outs zijn echte Fat Burners. Door de vering van de Trampolines is JumpFitness minder belastend voor je gewrichten dan bijvoorbeeld hardlopen en is zelfs driemaal zo effectief. Kijk bij het kopje ‘Lessen & Activiteiten’ voor meer informatie over onze lessen.

Elke Jumpsquare vestiging heeft een eigen lesrooster en organiseert zelf lessen en activiteiten zoals JumpFitness, JumpScool en MiniJump. Kijk op de pagina van jouw favoriete vestiging bij het kopje ‘openingstijden’ voor een actueel overzicht.

En of dat kan! Het zal een onvergetelijk kinderfeest worden. We bieden hiervoor diverse arrangementen zodat de kinderen na het Jumpen nog iets lekkers krijgen. De reguliere Jump Party’s zijn te boeken vanaf 2 jaar. Kijk bij het kopje ‘Feestjes & Arrangementen’ voor meer informatie.

Indien de ouders/ begeleiders niet mee de Jump Arena op gaan om mee te Jumpen, dan hoeven zij ook geen entree te betalen. Ouders en begeleiders zijn van harte welkom in het horeca gedeelte van ons park, waar zij onder het genot van iets te eten of te drinken uitzicht hebben op de Jump Arena. Let op! Kinderen t/m 5 jaar dienen altijd onder begeleiding van een ouder of begeleider (18+) te jumpen.

Honden zijn bij Jumpsquare NIET toegestaan met uitzondering van hulphonden/ blindengeleidehonden.

Ja, wij hebben kluisjes met een pincode slot. Deze worden gratis ter beschikking gesteld.

Om van een arrangement gebruik te kunnen maken moet je met 6 personen zijn. Ben je met minder dan 6 personen? Dan reserveer je je jumpsessie apart en kan je à la carte bestellen in onze horeca.

Arrangementen moeten ten laatste 48u op voorhand geboekt worden.

Wij adviseren om reeds 6 personen (het minimum aantal deelnemers bij een arrangement) vast te leggen, en achteraf de extra deelnemers bij te boeken (telefonisch of via mail). Zo ben je zeker dat je feestje op de gekozen datum en uur kan doorgaan.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Contact

Verbinding verbroken. Opnieuw proberen...