Reserveren bij Jumpsquare

Waar wil je jumpen?
Hasselt
Wijzig
Vrij jumpen/arrangement?
Maak je keuze
Wat wil je doen?
Maak je keuze

The scariest jump of your life
Halloween Jump

Durf jij te jumpen tussen zombies en vampiers? Prove it tijdens de Halloween Jump bij Jumpsquare! Op zaterdag 31 oktober verandert de Jump Arena in een Scary Jump Zone vol met duistere wezens! Trek je engste Halloween outfit aan en doe mee met alle griezelige activiteiten.

Jumpsquare Cadeaubon
Cadeaubonnen

Vind jij het ook zo lastig om een origineel cadeau te bedenken? Stop met piekeren, de Jumpsquare cadeaubon is dé oplossing! Zo zullen ervaren jumpers altijd blij zijn met een gratis Jumpsessie. En voor vrienden die nog nooit gejumpt hebben, is dit dé ideale manier om kennis te maken met Jumpen. Maar het allerleukste aan dit cadeau is toch wel dat je het ook samen kan gaan doen. Wat er ook te vieren is, er is altijd reden genoeg om samen een gat in de lucht te springen!

JumpScool

Adrenaline Junk of Atleet? Push jij jezelf graag tot het uiterste? Tijdens een cursus JUMPSCOOL leer jij van onze Jump Masters de vetste Stunts & Tricks. Schrijf je vandaag nog in voor de volgende Jumpscool cursus.

Club Jumping

Elke zaterdagavond verandert Jumpsquare in een vette club. De disco lights gaan aan en de vetste muziek galmt door de speakers! 2u lang Jumpen op de vetste beats en gezellig een drankje drinken met vrienden in onze gezellige horeca tijdens het ultieme avondje uit! Boek nu je Club-Jumping arrangement.

Student Jump

Bij Jumpsquare jump je als student het hele academiejaar op woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 16 uur aan een voordeeltarief! Kom met je studiegenoten de trampolines onveilig maken of speel samen een potje dodgeball om alle studiestof even te vergeten en sluit daarna af met een verfrissend drankje.

Het Stoerste feestje

Ben jij bijna jarig en nog op zoek naar een originele invulling van jouw feestje? Boek dan een Jump Party arrangement bij Jumpsquare! Ga samen los op de Trampolines, daag elkaar uit met vette tricks en versla je vrienden in de Dodge Ball Area. Na afloop kunnen jullie nog lekker even chillen en snacken aan een speciaal voor jullie gereserveerde tafel. Dit wordt de Party van het jaar!

Of mag het nog iets specialer? Boek dan je feestje op zaterdag tussen 18u en 20u, want dan wordt het een Disco Jump Party! De discolichten gaan aan en de vetste beats klinken uit de speakers. Het zal een onvergetelijke avond worden!

Voor onze jongste fans hebben we aangepaste verjaardagsfeestjes. Check onze MiniJump arrangementen.

Mini Jump

Voor alle jumpertjes van 2 t/m 6 jaar. Heb jij het al geprobeerd?! Tijdens de MiniJump is de héééle Jump Arena speciaal gereserveerd voor onze jongste fans!

JumpFitness

JumpFitness is dé ideale Fat Burner. Door de vering van de Trampolines is JumpFitness minder belastend voor je gewrichten dan bijvoorbeeld hardlopen en het is qua work-out zelfs driemaal zo effectief. Challenge yourself en schrijf je vandaag nog in voor een proefles.

Openingstijden

Jumpsquare Hasselt

De (meeste) Jumpsquare Trampolineparken zijn dagelijks geopend. Tijdens de openingstijden kun je Vrij Jumpen in de Jump Arena en alle Attracties uitproberen! Gedurende de openingstijden worden er ook Lessen en Activiteiten aangeboden. Op die momenten zijn bepaalde Zones van de Jump Arena niet toegankelijk voor Vrij Jumpen. Hieronder vind je een totaaloverzicht van alle tijden.

Alle openingstijden

bezig met openingstijden ophalen...
Verbinding verbroken. Opnieuw proberen...