JumpScool

Adrenaline Junk of Atleet? Push jij jezelf graag tot het uiterste? Tijdens een cursus JUMPSCOOL leer jij van onze Jump Masters de vetste Stunts & Tricks. Schrijf je vandaag nog in voor de volgende Jumpscool cursus.

Groepen

Wanneer je op zoek bent naar een leuk, origineel en actief uitje voor je studentenvereniging, jeugdbeweging, sportclub of bedrijf. Denk dan ook eens aan een groepsuitje bij Jumpsquare!

JumpFitness

JumpFitness is dé ideale Fat Burner. Door de vering van de Trampolines is JumpFitness minder belastend voor je gewrichten dan bijvoorbeeld hardlopen en het is qua work-out zelfs driemaal zo effectief. Challenge yourself en schrijf je vandaag nog in voor een proefles.

Speciaal voor onze jongste fans!
Mini Jump

Voor alle jumpertjes van 2 t/m 5 jaar. Heb jij het al geprobeerd?! Tijdens de MiniJump is de héééle Jump Arena speciaal gereserveerd voor onze jongste fans!

Openingstijden

Jumpsquare Hasselt

De (meeste) Jumpsquare Trampolineparken zijn dagelijks geopend. Tijdens de openingstijden kun je Vrij Jumpen in de Jump Arena en alle Attracties uitproberen! Gedurende de openingstijden worden er ook Lessen en Activiteiten aangeboden. Op die momenten zijn bepaalde Zones van de Jump Arena niet toegankelijk voor Vrij Jumpen. Hieronder vind je een totaaloverzicht van alle tijden.

Alle openingstijden

bezig met openingstijden ophalen...
Verbinding verbroken. Opnieuw proberen...