Reserveren bij Jumpsquare

Waar wil je jumpen?
Hasselt
Wijzig
Vrij jumpen/arrangement?
Maak je keuze
Wat wil je doen?
Maak je keuze

De héle zomer Jumpen!
Summer Deals

Het is vakantie... Heb jij al plannen gemaakt? Eén ding mag zeker niet ontbreken in de zomer van 2020: Jumpen! Met de vette Summer Deals van Jumpsquare kun jij de hele zomer oefenen op de vetste tricks of samen met je vrienden los gaan op de trampolines.

Corona protocol

Goed nieuws: Jumpsquare Brugge & Hasselt zijn vanaf 15 juni weer terug open! Jumpsquare Kortrijk is vanaf woensdag 1 juli terug open. Wees er dan snel bij om als één van de eersten de Jump Arena weer te bestormen! Uiteraard hebben we de nodige maatregelen getroffen om de veiligheid van het jumpen te kunnen waarborgen. 

Club Jumping

Elke zaterdagavond verandert Jumpsquare in een vette club. De disco lights gaan aan en de vetste muziek galmt door de speakers! 2u lang Jumpen op de vetste beats en gezellig een drankje drinken met vrienden in onze gezellige horeca tijdens het ultieme avondje uit! Boek nu je Club-Jumping arrangement.

Het Stoerste feestje

Ben jij bijna jarig en nog op zoek naar een originele invulling van jouw feestje? Boek dan een Jump Party arrangement bij Jumpsquare! Ga samen los op de Trampolines, daag elkaar uit met vette tricks en versla je vrienden in de Dodge Ball Area. Na afloop kunnen jullie nog lekker even chillen en snacken aan een speciaal voor jullie gereserveerde tafel. Dit wordt de Party van het jaar!

Of mag het nog iets specialer? Boek dan je feestje op zaterdag tussen 18u en 20u, want dan wordt het een Disco Jump Party! De discolichten gaan aan en de vetste beats klinken uit de speakers. Het zal een onvergetelijke avond worden!

Voor onze jongste fans hebben we aangepaste verjaardagsfeestjes. Check onze MiniJump arrangementen.

Mini Jump

Voor alle jumpertjes van 2 t/m 6 jaar. Heb jij het al geprobeerd?! Tijdens de MiniJump is de héééle Jump Arena speciaal gereserveerd voor onze jongste fans!

Dé ideale fat burner

JumpFitness is dé ideale Fat Burner. Door de vering van de Trampolines is JumpFitness minder belastend voor je gewrichten dan bijvoorbeeld hardlopen en het is qua work-out zelfs driemaal zo effectief. Challenge yourself en schrijf je vandaag nog in voor een proefles.

/be/hasselt/

Openingstijden

Jumpsquare Hasselt

De (meeste) Jumpsquare Trampolineparken zijn dagelijks geopend. Tijdens de openingstijden kun je Vrij Jumpen in de Jump Arena en alle Attracties uitproberen! Gedurende de openingstijden worden er ook Lessen en Activiteiten aangeboden. Op die momenten zijn bepaalde Zones van de Jump Arena niet toegankelijk voor Vrij Jumpen. Hieronder vind je een totaaloverzicht van alle tijden.

Alle openingstijden

bezig met openingstijden ophalen...
Verbinding verbroken. Opnieuw proberen...