Profiteer van 1 juli t/m 31 augustus
Summer Deals

Profiteer van de Summer Deals bij Jumpsquare Hasselt en begin de zomer met een glimlach! Van 1 juli tot 31 augustus hebben wij allerlei vette Summer deals voor jou.

 

Deal 1: Cooldown package. 90 minuten jumpen met een Slushy Jack's of een Waterijsje voor 19,00

 

Deal 2: Maandpas van 120 minuten per dag voor 49,00

 

Klik snel verder voor meer informatie over de Summer Deals.

Dé Party van het jaar!
Jump Party

Heb jij al eens een feest gegeven waar het hele jaar nog over nagepraat werd? Niet?! Dat gaat je niet meer gebeuren… Geef een Jump Party! Ga samen los op de Trampolines, daag elkaar uit met vette tricks en versla je vrienden in de Dodge Ball Area. Na afloop kunnen jullie nog lekker even chillen en snacken aan een speciaal voor jullie gereserveerde tafel. Dit wordt de Party van het jaar!

Summer Campz

Het is eindelijk zo ver, vakantie! Heb jij al plannen gemaakt? Eén ding mag zeker niet ontbreken in de zomer van 2022: Summer Campz! Bij Jumpsquare organiseren we deze zomer sport & fun kampen, daar wil je bij zijn! Wil je meer weten over dit sportieve zomeractiviteit? Klik dan snel verder.

Speciaal voor onze jongste fans!
Mini Jump

Voor alle jumpertjes van 2 t/m 5 jaar. Heb jij het al geprobeerd?! Tijdens de MiniJump is de héééle Jump Arena speciaal gereserveerd voor onze jongste fans!

Be Together
Groepen

Wanneer je op zoek bent naar een leuk, origineel en actief uitje voor je studentenvereniging, jeugdbeweging, sportclub of bedrijf. Denk dan ook eens aan een groepsuitje bij Jumpsquare!

Openingstijden

Jumpsquare Hasselt

De (meeste) Jumpsquare Trampolineparken zijn dagelijks geopend. Tijdens de openingstijden kun je Vrij Jumpen in de Jump Arena en alle Attracties uitproberen! Gedurende de openingstijden worden er ook Lessen en Activiteiten aangeboden. Op die momenten zijn bepaalde Zones van de Jump Arena niet toegankelijk voor Vrij Jumpen. Hieronder vind je een totaaloverzicht van alle tijden.

Alle openingstijden

bezig met openingstijden ophalen...
Verbinding verbroken. Opnieuw proberen...