Jumpsquare Cadeaubon
Cadeaubonnen

Vind jij het ook zo lastig om een origineel cadeau te bedenken? Stop met piekeren, de Jumpsquare cadeaubon is dé oplossing! Zo zullen ervaren jumpers altijd blij zijn met een gratis Jumpsessie. En voor vrienden die nog nooit gejumpt hebben, is dit dé ideale manier om kennis te maken met Jumpen. Maar het allerleukste aan dit cadeau is toch wel dat je het ook samen kan gaan doen. Wat er ook te vieren is, er is altijd reden genoeg om samen een gat in de lucht te springen!

Werken bij Jumpsquare
Vacatures

Voor onze bestaande en nieuw te openen parken zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers. Ben jij op zoek naar een job met een hoge Fun Factor? Jump On!

JumpFitness

JumpFitness is dé ideale Fat Burner. Door de vering van de Trampolines is JumpFitness minder belastend voor je gewrichten dan bijvoorbeeld hardlopen en het is qua work-out zelfs driemaal zo effectief. Challenge yourself en schrijf je vandaag nog in voor een proefles.

De perfecte weekend kick-off
Disco Jump

Elke zaterdagavond verandert Jumpsquare in een vette club. De disco lights gaan aan en de vetste muziek galmt door de speakers! Jumpen op de vetste beats en samen met je vrienden een drankje drinken in onze gezellige Foods & Drinks area tijdens het ultieme avondje uit!

Student Jump

Bij Jumpsquare jump je als student het hele academiejaar op woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 16 uur aan een voordeeltarief! Kom met je studiegenoten de trampolines onveilig maken of speel samen een potje dodgeball om alle studiestof even te vergeten en sluit daarna af met een verfrissend drankje.

Speciaal voor onze jongste fans!
Mini Jump

Voor alle jumpertjes van 2 t/m 6 jaar. Heb jij het al geprobeerd?! Tijdens de MiniJump is de héééle Jump Arena speciaal gereserveerd voor onze jongste fans!

Dé Party van het jaar!
Jump Party

Heb jij al eens een feest gegeven waar het hele jaar nog over nagepraat werd? Niet?! Dat gaat je niet meer gebeuren… Geef een Jump Party! Ga samen los op de Trampolines, daag elkaar uit met vette tricks en versla je vrienden in de Dodge Ball Area. Na afloop kunnen jullie nog lekker even chillen en snacken aan een speciaal voor jullie gereserveerde tafel. Dit wordt de Party van het jaar!

JumpScool

JUMPSCOOL is back! Vanaf september gaan we van start met de nieuwe JUMPSCOOL lessenreeksen!  Inschrijvingen zijn geopend! Klik hier voor meer info en aanmelden.

Openingstijden

Jumpsquare Hasselt

De (meeste) Jumpsquare Trampolineparken zijn dagelijks geopend. Tijdens de openingstijden kun je Vrij Jumpen in de Jump Arena en alle Attracties uitproberen! Gedurende de openingstijden worden er ook Lessen en Activiteiten aangeboden. Op die momenten zijn bepaalde Zones van de Jump Arena niet toegankelijk voor Vrij Jumpen. Hieronder vind je een totaaloverzicht van alle tijden.

Alle openingstijden

bezig met openingstijden ophalen...
Verbinding verbroken. Opnieuw proberen...