Mini Jump

Be Playful

Speciaal voor onze jongste fans

Voor alle jumpertjes van 2 t/m 5 jaar is er Mini Jump! Heb jij het al geprobeerd?! Tijdens de Mini Jump is de héééle Jump Arena speciaal gereserveerd voor onze jongste fans!

Samen met je ouders of begeleiders (18+) kun je dan op een superleuke én veilige manier leren springen, rollen en vallen zonder dat de grote jumpers jou in de weg staan. 

Tijdens de Mini Jump uren is begeleiding verplicht, de begeleider dient 18 jaar of ouder te zijn. 

Papa’s, mama’s of begeleiders (18+) die met hun Mini Jumper komen springen, kunnen een ouder-begeleider ticket bijboeken aan een voordelig tarief. In dit ouder-begeleider ticket zijn jumpsokken inbegrepen.

Springen oma, opa of andere gasten in jullie gezelschap liever niet mee? Geen probleem! In onze  Food & Drinks area is het gezellig vertoeven en bieden we de lekkerste hapjes en drankjes aan. Van daaruit kan je bovendien perfect meegenieten van wat er allemaal in de Jump Arena gebeurt. In de Jump Arena is er ten alle tijde toezicht voorzien door een van onze Jump Masters. 

Broers of zussen die ouder zijn dan 5 jaar kunnen niet mee-springen tijdens de Mini Jump. Wil je toch graag met het hele gezin jumpen, dan kan dit tijdens het Vrij Jumpen.

TARIEVEN:

  • 60 min. Mini Jump € 9.00 p.p.
  • 60 min. ouder-begeleider ticket: €6.00 p.p.

Reserveer nu

Dag Van Tot
Zaterdag 10:00 11:00
Zondag 10:00 11:00
Verbinding verbroken. Opnieuw proberen...