MAINCOURT

BE PLAYFUL

Deze Area biedt zo’n 300 - 500 m2 aaneengesloten Trampolines en is het centrale punt in de Jump Arena. Hier kun je je fantasie de vrije loop laten: Jumpen van Trampoline naar Trampoline, Salto's oefenen, Jump over of van de Jump Obstacles en ervaar hoe het is om gewichtsloos te zijn.

Reserveer je jumpsessie

400 M2 AANEENGESLOTEN TRAMPOLINES

BE PLAYFUL

De MAIN COURT is het centrale punt in de Jump Arena. Hier kun je je fantasie de vrije loop laten: Jumpen van Trampoline naar Trampoline, Salto's oefenen, Jump over of van de Jump Obstacles en ervaar hoe het is om gewichtsloos te zijn. Wie van bewegen houdt en graag plezier maakt zal het geweldig vinden. Jong en oud en van elk niveau, iedereen kan zich hier uitleven. Zodra jij je comfortabel voelt op de MAIN COURT, waag dan ook de sprong naar de andere Zones. Voel je goed. Voel je sterk. Daag jezelf uit en maak jezelf trots.

Waterfall Trampoline.

Spring hoger en vlieg verder vanaf de Waterfall Trampoline. Deze Trampoline is speciaal ontworpen om je gemakkelijk richting de Foam Pit of de BigAirBag® te leiden, door zijn rond aflopende zijde word je automatisch de juiste richting op geveerd.

Tumbling Lane.

Neem jij geen genoegen met één Radslag, FlikFlak of Salto? Haast je dan naar de Tumbling Lane en tel hoeveel Tricks jij achter elkaar kan maken. De Tumbling Lane is de absolute favoriet onder turners.

1/1

MEER OVER DEZE WERELD

MAINCOURT

De MAIN COURT is voor iedereen. Voor de beginnende jumpers, om gevoel te krijgen met Trampoline springen. Hoe hard veert een Trampoline? Hoe rem je af? Hoe val je het zachtst? Je hebt hier alle ruimte om het te proberen. Tegelijkertijd is het ook de perfecte Zone voor de ervaren jumpers: je hebt hier alle ruimte en vrijheid om je nieuwste tricks te leren.

Ruime openingstijden
Al vanaf 7.99 incl. sokken (die je mag houden)
Verbinding verbroken. Opnieuw proberen...