De héle dag Jump activiteiten!
SPORT CAMPZ

Sport Campz, de leukste sportieve dagkampen voor 6 tot en met 12 jarigen. Schrijf je nu in voor de dagkampen in de paasvakantie.

Jumpsquare Cadeaubon
Cadeaubonnen

Vind jij het ook zo lastig om een origineel cadeau te bedenken? Stop met piekeren, de Jumpsquare cadeaubon is dé oplossing! Zo zullen ervaren jumpers altijd blij zijn met een gratis Jumpsessie. En voor vrienden die nog nooit gejumpt hebben, is dit dé ideale manier om kennis te maken met Jumpen. Maar het allerleukste aan dit cadeau is toch wel dat je het ook samen kan gaan doen. Wat er ook te vieren is, er is altijd reden genoeg om samen een gat in de lucht te springen!

JumpFitness

JumpFitness is dé ideale Fat Burner. Door de vering van de Trampolines is JumpFitness minder belastend voor je gewrichten dan bijvoorbeeld hardlopen en het is qua work-out zelfs driemaal zo effectief. Challenge yourself en schrijf je vandaag nog in voor een proefles.

JumpScool

Adrenaline Junk of Atleet? Push jij jezelf graag tot het uiterste? Tijdens een cursus JUMPSCOOL leer jij van onze Jump Masters de vetste Stunts & Tricks. Schrijf je vandaag nog in voor de volgende Jumpscool cursus.

Club Jumping

Elke zaterdagavond verandert Jumpsquare in een vette club. De disco lights gaan aan en de vetste muziek galmt door de speakers! 2u lang Jumpen op de vetste beats en gezellig een drankje drinken met vrienden in onze gezellige horeca tijdens het ultieme avondje uit! Boek nu je Club-Jumping arrangement.

Student Jump

Bij Jumpsquare jump je als student het hele academiejaar op woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 16 uur aan een voordeeltarief! Kom met je studiegenoten de trampolines onveilig maken of speel samen een potje dodgeball om alle studiestof even te vergeten en sluit daarna af met een verfrissend drankje.

Mini Jump

Voor alle jumpertjes van 2 t/m 6 jaar. Heb jij het al geprobeerd?! Tijdens de MiniJump is de héééle Jump Arena speciaal gereserveerd voor onze jongste fans!

/be/kortrijk/

Openingstijden

Jumpsquare Kortrijk - Gullegem

De (meeste) Jumpsquare Trampolineparken zijn dagelijks geopend. Tijdens de openingstijden kun je Vrij Jumpen in de Jump Arena en alle Attracties uitproberen! Gedurende de openingstijden worden er ook Lessen en Activiteiten aangeboden. Op die momenten zijn bepaalde Zones van de Jump Arena niet toegankelijk voor Vrij Jumpen. Hieronder vind je een totaaloverzicht van alle tijden.

Alle openingstijden

bezig met openingstijden ophalen...
Verbinding verbroken. Opnieuw proberen...