Mini Jump

Be Playful

Speciaal voor onze jongste fans

Voor alle jumpertjes van 2 t/m 6 jaar is er MiniJump! Heb jij het al geprobeerd?! Tijdens de MiniJump is de héééle Jump Arena speciaal gereserveerd voor onze jongste fans!

Samen met je ouders of begeleiders (18+) kun je dan op een superleuke én veilige manier leren springen, rollen en vallen zonder dat de grote jumpers jou in de weg staan. 

Voor kinderen t/m 5 jaar is begeleiding verplicht, de begeleider dient 18 jaar of ouder te zijn. Vanaf 6 jaar mogen kinderen alleen Jumpen. 

Voor papa’s, mama’s of begeleiders (18+) die met hun MiniJump’er komen springen, bieden we een speciaal combo ticket aan: ‘1 kind + 1 ouder’. In dit combo ticket zijn jumsokken voor ouder en kind inbegrepen. Combo tickets zijn enkel verkrijgtbaar in de daluren.

Springen oma, opa of andere gasten in jullie gezelschap liever niet mee? Geen probleem! In onze  Food & Drinks area is het gezellig vertoeven en bieden we de lekkerste hapjes en drankjes aan. Van daaruit kan je bovendien perfect meegenieten van wat er allemaal in de Jump Arena gebeurt. In de Jump Arena is er ten alle tijde toezicht voorzien door een van onze Jump Masters. 

Broers of zussen die ouder zijn dan 6 jaar kunnen niet mee-springen tijdens de MiniJump. Wil je toch graag met het hele gezin jumpen, dan kan dit tijdens het Vrij Jumpen.

TARIEVEN:

  • 60 min. MiniJump € 9.00 p.p.
  • 10x 60 min. MiniJump € 80.00 p.p.

COMBO-TICKETS (Ouder + kind t/m 6 jaar):

  • 60 min. Comboticket € 15.00 p.p.
  • 90 min. Comboticket € 19.00 p.p.
  • 120 min. Comboticket € 23.00 p.p.
  • 10x 60 min. Comboticket € 140.00

Deze prijzen zijn incl. Jumpsokken.
Combo tickets zijn enkel verkrijgbaar in de daluren.

Reserveer nu


MINI JUMP PARTY
Op zoek naar een origineel kinderfeestje voor de 2 t/m 6 jarigen? Boek dan nu een Mini Jump Party! Arrangementen verkrijgbaar vanaf €12.00 per kind. Kijk bij Feestjes & Arrangementen voor meer info.

Reserveer nu

Dag Van Tot
Zaterdag 10:00 11:00
Zondag 10:00 11:00
Verbinding verbroken. Opnieuw proberen...