Extreme Zone

Be fearless

Go Extreme. Laat zien dat je karakter hebt. In de Extreme Zone ga je sneller, hoger en stroomt de adrenaline door je lichaam.

Reserveer je jumpsessie

FEEL THE ADRENALINE

BE FEARLESS

Go Extreme. Laat zien dat je karakter hebt. In de Extreme Zone ga je sneller, hoger en stroomt de adrenaline door je lichaam. Dit is de Zone waar je alles nodig hebt: behendigheid, controle, snelheid en een flinke dosis lef. In de Extreme Zone vind je attracties zoals de Jump Tower en de BigAirBag®.

BigAirBag®.

Een sprong in het diepe wagen, zonder je zorgen te maken over je landing? Dat kan met de BigAirBag®! Dit is hét ultieme landingskussen. Dit kussen is compleet gevuld met verticale luchtkamers die continue gevuld worden met lucht. Deze constructie biedt Jumpers een ongeëvenaarde veiligheid.

Jump Tower.

Weet jij al hoe het voelt als je van een 2 meter hoge toren springt? Sta jij de eerste keer ook met knikkende knieën bovenaan de toren? Geen zorgen, waag het erop! En zodra je de zachte landing op de gigantisch grote BigAirBag® ervaren hebt, ben je alweer op weg naar boven voor een nieuwe sprong! Pas op: het gevoel van deze Free Fall is verslavend...

Trapeze.

Waan je een acrobaat of atleet, waag de sprong, laat op tijd los, vlieg op grote hoogte door de lucht en land weer veilig in de Foampit of op de BigAirBag®

1/1
Ruime openingstijden
Al vanaf 7.99 incl. sokken (die je mag houden)
Verbinding verbroken. Opnieuw proberen...