Challenge Zone

Be a winner

Een spel- of wedstrijdelement geeft Jumpen een extra Fun Factor! Daag jezelf, je vrienden, collega’s, familie of klasgenootjes uit en laat zien wie de beste is!

Reserveer je jumpsessie

EEN EXTRA FUN FACTOR

Be a winner

Een spel- of wedstrijdelement geeft Jumpen een extra Fun Factor! Daag jezelf, je vrienden, familie of klasgenootjes uit en laat zien wie de beste is! De één is sneller, de ander behendiger. In deze Zone is er voor iedereen een uitdaging. Daag elkaar uit, maar leer ook van elkaar. Uiteindelijk is samen Jumpen toch veel leuker! Ga samen de uitdaging aan!

Valo Jump.

Een Jump attractie voor spelfanaten, gamers, sporters en mensen die gewoon plezier willen hebben. Met onze Valo Jump neem je fysiek deel aan een computerspel en krijg je dus tegelijkertijd een échte work-out. Wil jij de rol van Mario, King Kong of een ander karakter uit bekende computerspellen spelen? Het kan! Let the game begin!

Ninja Course.

De favoriete attractie van onze Freerunners. Alleen met de juiste snelheid, coördinatie, kracht en behendigheid haal jij de overkant van dit spannende hindernisparcours. Klim en klauter over de vreemdste obstakels, duik op tijd weg en bewaar voortdurend je evenwicht. Ga je toch onderuit of stap je mis? Geen zorgen, de Foam Pit, de BigAirBag® of matten garanderen je ook hier een zachte landing. Maar dan snel opstaan en weer doorgaan, want een echte Ninja toont doorzettingsvermogen!

Foam Pit.

Of je nu balanceert over de Slackline, een duel aangaat op de Battle Beam of simpelweg een zachte landing wilt maken bij het oefenen van jouw Tricks, de Foam Pit is op al die momenten jouw beste vriend. Door de schuimblokken maak je altijd een zachte landing.

Battle Beam.

Balans en strijdkracht komen samen op de Battle Beam. Loop elkaar tegemoet over de smalle balk en probeer elkaar met de speciale Battle Sticks van de evenwichtsbalk af te slaan. Gelukkig doet het geen pijn want de Battle Sticks zijn zacht en je landt in een Foam Pit of op een BigAirBag®. Go get them!

1/1
Ruime openingstijden
Al vanaf 7.99 incl. sokken (die je mag houden)
Verbinding verbroken. Opnieuw proberen...