Over ons

Voor wie (niet)?

Voor wie (niet)?

Jumpen bij Jumpsquare is in principe voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een leuk en actief uitje met de kids, een dagje weg met het hele gezin, een gezellige activiteit met een groep vrienden of vriendinnen of misschien zelfs een originele date? Jumpen is het antwoord!

Jumpen is een sportieve en daarmee intensieve en fysiek zware bezigheid. Het is dan ook niet toegestaan om te gaan Jumpen met een medische conditie die kan leiden tot letsel bij jezelf of bij anderen. Hieronder valt ook zwangerschap. Jumpsquare biedt professionele trampolines, die geschikt zijn voor personen tot 120 kilo.

De minimale leeftijd voor het betreden van de trampolines is 2 jaar.

Kinderen van 2 t/m 5 jaar kunnen zowel terecht tijdens de MiniJump uren, als tijdens het Vrij Jumpen. Voor kinderen t/m 5 jaar dient een begeleider mee het park op te gaan. MiniJump zijn speciale tijdsblokken waar enkel onze jongste jumpers zijn toegelaten. Tijdens Vrij Jumpen springen alle leeftijden door elkaar.

Jongeren van 6 t/m 11 jaar kunnen Jumpen zonder begeleiding op het park. Er dient wel een begeleider aanwezig te zijn in het gebouw. De begeleider tekent het 'Aansprakelijkheids- en Vrijwaringsformulier' en kan toezicht houden vanuit de horeca.

Jongeren van 12 t/m 15 jaar mogen Jumpen zonder begeleiding, maar een volwassene (18+) dient het Aansprakelijkheids- en Vrijwaringsformulier te ondertekenen. Er dient geen begeleider aanwezig te zijn in het gebouw.

Vanaf 16 jaar mag je zelf het 'Aansprakelijkheids- en Vrijwaringsformulier' tekenen en mag je Jumpen zonder begeleiding. Er dient geen begeleider aanwezig te zijn in het gebouw.

Verbinding verbroken. Opnieuw proberen...