Sports Zone

Be Powerful

De SPORTS ZONE is dé Area om lekker actief bezig te zijn. Je vindt hier sporten die je misschien al kent, maar dan omgetoverd tot een variant op de Trampolines.

Reserveer je jumpsessie

SPORTEN KRIJGT EEN ANDERE DIMENSIE

BE POWERFUL

De SPORTS ZONE is dé Area om lekker actief bezig te zijn. Je vindt hier sporten die je misschien al kent, maar dan omgetoverd tot een variant op de Trampolines. Door de vering van de Trampolines krijgt elke sport hier een hogere dimensie. Jump hoger en verder, overtref je persoonlijke records. Ook de gymnasten en atleten onder ons kunnen hier hun sporthartje ophalen. Trainen in een Jumpsquare Arena is toch wel een stuk gaver dan in een reguliere Trampolinehal.

Dodge Ball.

Het spel Dodge Ball wordt ook wel Ultimate Dodge Ball genoemd als je het op Trampolines speelt. Je springt veel hoger dan bij het reguliere Trefbal. Maak twee teams, kies een zijde van de Dodge Ball Arena en scoor punten door je tegenstanders te raken met de speciale, zachte ballen. Ervaar hoe vet deze balsport is als je op Trampolines speelt: spring hoger, gooi verder, duik weg en ontwijk de ballen van je tegenstander. Wie scoort de meeste punten? Have fun!

SlamDunk.

Hoezo kom jij niet hoog genoeg om te scoren? Met een Trampoline onder een Basketbalnet springt iedereen net zo hoog als Michael Jordan en wordt scoren een fluitje van een cent. Je staat versteld hoe vet deze sport is als je zelf zo hoog kunt springen! Take it to the next level en maak zelfs een salto voordat jij een Dunk maakt! De speciale Basketballen liggen uiteraard voor je klaar.

1/1
Ruime openingstijden
Al vanaf 7.99 incl. sokken (die je mag houden)
Verbinding verbroken. Opnieuw proberen...